Logo
Dames Heren Jeugd Clubinfo Contact

Nieuwsartikels

LIFE TIME ACHIEVEMENT – Marc Koreman

– BEDANKT voor de initiatiefnemers die me deze mooie zaterdagnamiddag en –avond bezorgden. – En bedankt al degenen die drie tribunes vulden in onze mooie Braxhall. – En bedankt al de sprekers die het woord voerden bij de start van mijn huldiging: Eddy Beeckmans, Swa Soomers,Sven Van Camp, Katia Torfs, Vreny Van Driel ,Meindert Van […]

Bekijk meer
LAATSTE SENIORS WEDSTRIJDEN VAN EEN TOP SEIZOEN

Vanavond spelen onze 3 seniorsploegen heren hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen! Heren 2 (18u) en Heren 1 (20.15u) zijn reeds kampioen! Heren 3 (18u) zijn zeker van de 2e plaats en zo goed als zeker van promotie! KOMEN JULLIE ONZE MANNEN MEE AANMOEDIGEN IN DEZE GALA MATCHEN?

Bekijk meer
KAMPIOENEN DAMES EN HEREN VIEREN SAMEN

Gisteren was het de beurt aan de Heren 2 om titel binnen te halen. De collega’s seniorsploegen Dames en Heren maakten de verplaatsing mee naar Rumst met de bierfiets! Enkele beelden …   

Bekijk meer
OOK HEREN 2 MOGEN DE TITEL VIEREN!!!

Overwinning vandaag op Wuustwezel –> 19 op 19 en de titel is binnen!!! Proficiat coach en spelers! Morgen 1 april de kers op de taart in Rumst. Wedstrijd om 15.30u.

Bekijk meer
HEREN 1 KAMPIOEN!!!

Na winst van onze Heren 1 op Turnhout en verlies van achtervolger Zuiderkempen op Schilde, kunnen we opnieuw een fiere KAMPIOEN kronen bij de Phantoms!! Proficiat aan coach en spelers!!! Noteer alvast 28 april (thuiswedstrijd tegen Putte) en 5 mei (thuiswedstrijd tegen Kontich)! We gaan er 2 GALA WEDSTRIJDEN van maken!!    

Bekijk meer