Logo
Dames Heren Jeugd Komende wedstrijden Nieuws Evenementen Clubinfo Contact
LIFE TIME ACHIEVEMENT – Marc Koreman

– BEDANKT voor de initiatiefnemers die me deze mooie zaterdagnamiddag en –avond bezorgden.
– En bedankt al degenen die drie tribunes vulden in onze mooie Braxhall.
– En bedankt al de sprekers die het woord voerden bij de start van mijn huldiging: Eddy Beeckmans, Swa Soomers,Sven Van Camp, Katia Torfs, Vreny Van Driel ,Meindert Van Veen en natuurlijk niet te vergeten the You Tube-videos van Dave Freitag en Vince Lackner.
– En bedankt al diegenen die de mooiste warme woorden neerpenden in het Gastenboek en op de vele mooie prentkaarten.
– En bedankt al diegenen die ons de mooie reis naar Tenerife schonken om aldaar ook het WK-dames mee te maken.
– En bedankt de vele spelers die ooit onder mijn leiding basket speelden. Zonder hen zou dit anders niet mogelijk geweest zijn. Het deed me veel deugd!
– En bedankt al de mentors die me een te volgen strategie voorstelden om een mooie basketcarrière op te bouwen: van Rene Cop en Rene Mol, Frans Wouters, Swa Soomers, de Amerikaanse spelers die hier te Boom actief waren en die me steunden om naar de States te komen en daar bij de beste highschool coaches en aan enkele Universiteiten de trainingen te kunnen volgen. Ook de kansen die ik kreeg van BLOSO en de federatie om 25 jaar lang cursussen te mogen geven.
– En het geluk om te mogen deelnemen via het schoolbasket aan het ISF- tornooi in Rome. Hier ontdekte ik ook het besef dat er naast ons eigen niveau ook een ander internationaal peil bestond. Deze motivatie en aanwezigheid bracht me ook op EK- kampioenschappen voor jeugd en seniores.
– En ook de steun die we kregen van de verantwoordelijken van de gemeentelijke sportdiensten van Boom en Rumst mogen onderlijnd worden.
– En ook een bedankje aan diegenen die op deze dag niet konden aanwezig zijn en voor mij steeds een high five over hadden.

Besluit: “ Everything you do will always leave a MARK”
– 1. Je kunt alleen maar leren uit je fouten.
– 2. Het belangrijkste ding in je leven, is hetgeen vanuit je binnenste komt en niet van het extreme
– 3.In je leven zul je pijnlijke momenten ondergaan, die je nadien beter maakten in al hetgeen dat je onderneemt.
– 4. Om proberen de beste te zijn, moet je wel jezelf onder controle houden en je laten leiden door de hand die me nu vasthoudt.

Ik ben en blijf een coach die als algemeen coördinator zijn passie en ambitie zal aanwenden om van onze Phantoms een sterker geheel te maken.
Marc Koreman

Foto's